Sivut

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Ei ole näkynyt avaruusolioita, mutta niitä ufoja..

Työstän, työstän, työstän ja mitä saan aikaiseksi. Enpä juuri mitään. Viime helmikuussa osallistuin helmikuusta kesäaikaan -tempaukseen sillä seuraamuksella, että valmistuineita töitä oli 16/20, yhden purin kokonaan ja kolme on jäänyt kummittelemaan. Ne kolme ovat sattumoisin kaikki samanlaisia töitä eli keittiön tuoleille suunniteltuja istuintyynynpäällisiä. Ja koska tuo virkkaus ei ole innostanut viime aikoina, olen tehokkaasti käyttänyt töissä vartin kahvitauot hyödyksi ja virkannut neliöitä aina joutessani. Hidastahan se on, kun jokaiseen istuintyynyyn menee 28 neliötä ja valmistumistahti on korkeintaan yksi päivässä useimmiten kahdessa. Minäkö kaheli? Luultavasti, mutta vierotusoireet käsitöistä meinaavat olla liian suuret kahdeksantuntisen työpäivän aikana..

Mutta siis asiaan. Muutama päivä sitten sain vihdoinkin kasaan kolmannen istuintyynyn palaset ja niitä liittelin tässä pari viimosta iltaa. Tässä lopputulos.

Lankana on Seitsemän veljestä vihreä jättiraita ja Nallen kukkaketo. Kokonaan vihreät istuintyynyt oli alunperin suunnitteilla, mutta lanka loppui kesken eikä sitä meinannut löytää millään lisää. Myynnissähän sitä ei luonnollisesti enää ole, kun sitä kaipailee.

Muutenpa kesäinen viikonloppu meni järvenrannalla löhöten. Ainakin lapset viihtyivät loistavasti lämpöisessä rantavedessä luonnollisesti äidin tekemissä hatuissa.
Loput vaatteista ripustettiin uinnin ajaksi luonnonmukaiseen naulakkoon
Ja eikun maisemista nauttimaan (ja toistaiseksi lämmöstä ja auringosta unelmoimaan). Ehkä ne ufotkin lentelevät tiehensä sadesäiden aikana, kun on aikaa istua sisätiloissa puikkoja heiluttelemassa.

2 kommenttia:

  1. No mutta hienothan noista istuintyynyistä tuli! Mitä sä nyt töissä virkkaat??? Ihania rantakelejä teillä ollu, nyt on ilmat vähän viilenny...

    VastaaPoista
  2. Vielä olisi kolme tekemättä noista istuintyynynpäällisistä, joten varmaan seuraavat puolivuotta menee vielä töissä niitä tehdessä :) Eli ei pelkoa, että olisi tekemisen puutetta.

    VastaaPoista