Sivut

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Voisiko blogia paremmin aloittaa kuin suuresta hamsterin työstä?

Olen pitkään pohdiskellut blogin pitämistä ja miettinyt, ettei aika riitä ja päivitykset jäisi kuitenkin vähäisiksi. No, nyt kuitenkin päätin aloittaa blogiurani ja kokeilla onneani.

Ja mikä onkaan ensimmäisenä mielessä tätä kirjottaessani. Tietysti juuri ostamani jättikokoinen lankamäärä. Osallistuin mukaan Neulomon kautta järjestettyyn lankamatkaan Tallinnaan ja viime vuodesta viisastuneena varasin riittävästi rahaa mukaani.
Micro bamboota, austermanin alpakka-silkkiä ja bambuvillaa, Almiina 8/4 puuvillalankaa, vironvillaa, regian sukkalankaa. Matka-arvonnassakin voitin lankaa ja sain aivan ihanan kerän ohutta Schoppel Wolle Admiral Batik Edition lankaa. Tuossahan on siis kaikkiaan 6,71kg. Kyllä kelpaa hymyillä ja hypistellä. Tarkistelin hintoja, joita kyseisistä langoista pyydetään tämän maan kamaralla ja verrattuani maksamiini hintoihin, säästöä tuli 237€. Aika hyvin vai mitä? Eikä mikään summa korvaa matkassa ollutta mielettömän ihanaa seuraa, joka sai minut hyvälle tuulelle vielä seuraavana päivänä työmaallakin. Elämän suurimpia voimavaroja ovat hienot hetket hyvässä seurassa!

Matkaseuran kokonaislanka määrä on tähän mennessä kasvanut jo päivitysten myötä 83 kiloon. Kunnioitettava saavutus. Jos kuvitellaan, että langat ovat maksaneet keskiarvona noin 3€ 50grammaa niin tämän määrän hinnaksi tulisi 4 980€. Mahtava summa jäi plotikan toiselle puolelle.

Valitettavasti kamerani unohtui reissusta kotiin, joten aloitan hiukan laihalla kuvasarjalla, mutta päivittelen pian blogiani meneillään olevista käsitöistäni. Ja niitähän riittää enemmän kuin aikaa.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa bloggailijoiden joukkoon :).

    Oooh, mitä herkkulankoja! Mä olen menossa ensi kuussa Tallinnaan, ekan kerran sitten 1990-luvun eli pahalta näyttää jo nyt tilin suhteen... saattaa joutua ostamaan ihan vähän lankaa. Sitten onkin matkalaukut jo täynnä. Voin vain kuvitella, miten paluu onnistuu Hollantiin, yyh :).

    VastaaPoista
  2. Karnaluks on aika addiktoiva paikka lankahamstraajille. Onneksi on ainakin kevyet matkalaukut, vaikka täysiä olisivatkin! Nautinnollista shoppailua!

    VastaaPoista