Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Tassut tossuun!

Näin olen todennut lapsilleni aina, kun on pistettävä kengät tai tossut jalkaan. Tähänkin tuli sitten haasteita, kun totesin, että molempien lasten päiväkotitossut ovat vaihteeksi hajonneet. Toiset kuukauden käytön jälkeen ja toiset ehti olla jalassa tasan kerran sen jälkeen, kun joulupukki ne meille toi. Mitä tästä opimme? Älä osta lapsille tossuja vaan neulo itse paremmat. Niinpä valmistui nämä:

Lanka: Novita puro batik ja Cannes, Ice Yarns bamboo worsted. Menekki: ylempiin 97g ja alempiin 103g, Ohje: Crocodile Stitch Boots (ravelry). Virkkuukoukku 3,5mm.
Lapset saivat itse valita värit puro batikin, novita cannesin ja Ice Yarnsin bambulangasta. Tytär valitsi luonnollisesti pinkkiä, mutta yllättäen sen kanssa sinistä. Pojalle kelpasi ruskean kaveriksi valkoinen cannes ja vaalean sininen Ice Yarns. Ja äiti kiittää, hyöty ja huvi on yhdistetty: lapset saivat tarhatossut ja ovat onnellisia hienoista tossuistaan, äiti sai neuloa ja sai pienennettyä inhokkilankojensa varasto-osuutta. Vain isä jäi nuolemaan näppejään. Kenties hänen onnekseen kääntyvät onnellinen vaimo ja lapset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti