Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Prinsessa ja merirosvo

Aloitin heti uuden vuoden ostamalla itselleni laatikollisen lankaa. Näin nimittäin Huopatossusen blogissa aivan ihanan hatun ja lapaset. Lanka oli ihanan neonvärinen. Ja minä kun olen aina ollut  rakastunut voimakkaisiin väreihin. Niinpä halusin ostaa kyseistä Hatnut Feet -lankaa ja samalla toistakin väriä. Sitten harppuystäväni suositteli vielä toisen valmistajan Regian Fluormania lankaa, joten niistäkin oli kokeiltava yhtä kerää, tai ehkä kahta.. Ja sitten huomasinkin, että kerähinta tulee halvemmaksi, kun ostan koko viiden kerän satsin. No, siis laatikollinen. Onhan tässä koko vuosi aikaa saada taas lankasaldot miinukselle.. Eipä noista ihan kaikki värit ole "minun" värejäni, mutta onneksi lahjaksi voi aina tehdä.
 Ensimmäiseksi halusinkin päästä eroon suurimmasta inhokistani pinkistä. Meidän perheestämme löytyy pinkin ehdoton kannattaja, oma prinsessani, jolle uudet sukat tulivat heti käyttöön. Ohjeena Ravelrystä löydetty Blueberry waffle socks. Erittäin helppo, mukaansatempaava ja nopeasti etenevä malli ja silti kiva pintakuviointi. Suosittelen kyllä.
Lanka Regia Fluormania, puikot koko 2, langan kulutus 49g, koko 32.
 Samasta langasta, toisesta väristä, valmistui heti perään toinen samanlainen pari ja lisääkin taidan tehdä jossain vaiheessa. Harvoin tuntuu siltä, että ohuesta langasta saa nopeasti valmista. Pikku merirosvoni omat sukat:
Lanka Regia Fluormania, puikot koko 2, langan kulutus 49g, koko 32.
 Huomaattehan meidän tulevan supersankari merirosvon hienon tatuoinnin. Varta vasten tätä kuvausta varten laitettu.

Toinen harppuystäväni onnistui houkuttelemaan minut mukaan Nerd Warsiin. Lyhykäisyydessään voinen selittää, että nörttisodan tavoitteena on joukkueittain kilpailla siitä, mikä joukkue saa eniten pisteitä. Pisteitä saa, kun kolmen kuukauden aikana suorittaa erilaisia haasteita, joita Nerd Warsin vetäjät suunnittelevat. Hauskaa on, kun jokaisella joukkueella on oma teemansa. Jokaisen valmistuvan neuletyön saa halutessaan liittää jollain tavalla oman joukkueen teemaan.

Tässä ensimmäinen kisan aikana valmistunut työni. Jälleen omalle prinsessalleni valmistuneet lapaset. Itse suunnittelemani, huopuvasta langasta.

Lanka: Viking Baby ull 2.laatu kaksinkertaisena, puikot: 4, kulutus: 50g


4 kommenttia:

 1. Hienoja neonvärisiä sukkia.

  Pitäisiköhän ostaa muutama kerä tuota Regiaakin ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja sukkia. :) Hiukan mulla tosin tökkii tuo neon väri. Sen ajan kun olen jo itse aikoinaan elänyt. ;D

  VastaaPoista
 3. Olen syntynyt neonväri vuosikymmenellä, mutta tykkään niistä nyt. Taidan elää uudelleen lapsuuttani :D

  VastaaPoista