Sivut

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Hiekkaa, vettá ja hikeá

Jos kesá tuntuu Suomessa kuumalta niin táállá mustanmerenrannalla se tuntuu vielá váhán enemmán. Lámpótila on pyórinyt 35 asteen tietámissá ja oikein uutisissa tiedotettiin kuinka lámpótila laskee selvásti 32 asteeseen.. juu ja eronhan huomaa hyvin...
Koska omat kásityóni ovat edistyneet niin hitaasti, erityisesti kun purin puuvillapuseroni alkutekijóihin 20 cm tyón jálkeen, páátin náyttáá teille muutamia tyttáreni ottamia kuvia, joita hán innostui nappailemaan pari páiváá sitten seká maisemakuvia viimeisen viikon ajalta. Anoppilasta lóytyy muutamia todella kauniita liinoja, joista nákyy, ettá ovat olleet kovassa káytóssá ja ovat kuluneita. Mutta itse malli olisi hienoa kopioida.

Muutamia liinoja olen saanutkin perinnóksi mieheni isoidiltá, kun olen ainoa, joka kásitóitá tekee láhipiirissá. Náissákin olisi muutamia mielenkiintoisia kuten keskimmáinen kalanmuotoinen liina.
Alta lóytyykin sitten niitá tyypillisiá rantalomakuvia. Sain jopa pienen poikanikin tánáán nauttimaan kunnolla merivedestá, vaikka aallot olivatkin aika korkeita lasten nákókulmasta. Vesi on niin lámmintá, ettá siellá viihdyttiin yli tunti putkeen.
Alkuviikosta olimme mieheni kanssa leikkimássá virallisesti turisteja rauhallisella turistialueella noin kahdeksan kilometriá "koti"kaupungistamme. Hotellialue oli ihanan rauhallinen, vaikka ihmisiá olikin paljon. Yhtákáán suomalaista ei tullut vastaan, olisikohan vaikuttanut asiaan...
 Bussimatkalla hotellille náin mielenkiintoisen kyltin
Varna-Moskova ja Burgas-Moskova, siis tááltáhán páásee bussikyydillá melkein kotiin asti! Moskovasta vain junalla Helsinkiin asti.Seuraavana kuva, joka paljastaa syksyn eráástá televisio-ohjelmasta pienen yksityiskohdan. Nimittáin Suomen Big Brother oli kuvaamassa pienen pátkán tállá veneellá, joka láhti aivan hotellimme edustalta. Meinasimme láhteá samana páiváná pienelle risteilylle, mutta matka peruuntuikin, kun kuulin millaisessa seurassa saisin viettáá seuraavat neljá tuntia. Vaikka kyseinen tv-sarja ei olekaan makuuni, hiukan odotuttaa minkálainen pátká kyseisestá matkasta náytetáán.
Lopuksi vielá pienoinen visa miestáni ja minua ihmetyttáneestá ja naurattaneesta mielenkiintoisesta lóydóstá, josta oli pakko ottaa muistokuva kotiin tuomisiksi.Mitá siis kuvassa on?
Vastauksen saattee seuraavassa postauksessani, joka toivonmukaan sisáltáá jo jonkun valmiin tuotoksenkin.

2 kommenttia:

  1. Täällä on satanut koko päivän - on ollut aikaa neuloa niskat jumiin. Lomalaisena voisin kyllä ottaa vähän lämpimämmät säät tännekin takaisin ennen kuin joudun taas palaamaan töihin.

    Arvoitukseesi saan niin härskejä mielleyhtymiä, että jätän ne tähän kirjoittamatta. Ehkä sitten Harppujen seuraavassa kokoontumisessa...

    terkuin hoo, jota blogger taas vihaa

    VastaaPoista
  2. Ihania lomakuvia ja ihania liinoja. Noi olis todellakin hauska kopioida uusiksi liinoiksi, varsinkin kala-malli on mielenkiintoinen. En todellakaan lähde arvaileman mitä alimmassa kuvassa on...

    VastaaPoista