Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Jumissa ollaan

Kävi sitten niin, että meidän pieni 2 1/2 -vuotias onnistui kaatumaan keskiviikko iltana suihkussa ja hänen reisiluunsa meni poikki. Kaksi päivää kului paikallisessa sairaalassa ja nyt odotellaan lääkärilentokoneen kyytiä takaisin Suomeen, kun pojalla on puolet vartalosta kipisissä eli toinen jalka kokonaan, toinen puoliksi ja vyötärö myös. Poika makaileepi seuraavat neljä viikko ainakin.

Siispä ei ole paljon neuletyöt käyneet mielessä ja saattaa blogipäivityksetkin jäädä hetkeksi vähän vähemmälle. Joten älkää ihmetelkö hiljaisuutta. Kotimaahan päästään toivon mukaan viikon sisään.

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä koko perheelle! Ei taida tuon ikäinen kovin kärsivällisesti suhtautua pitkään makailuun. Sen jälkeen taitaa vielä olla edessä pitkä kuntoutusjakso. Voi pikkuista ja voimahaleja!

  VastaaPoista
 2. Voi jessus miten surkea tuuri! Jaksamista!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä minultakin koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Voi että... Tsemppiä ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kurjaa! Jaksamista koko perheelle minultakin!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, jaksamista koko perheelle myös minulta.

  VastaaPoista
 7. Kääk! Luin kommenttisi Harpputapaamiseen Neulomossa ja tulin heti kurkkaan, et mitä teille oikeen on käyny. Voi surku. Toivottavasti pikkunen jaksaa makoilla, lento voi ainaki olla aika jännä juttu. Tosi pahasti on kaatunu jos reisiluu murtu. Ikävä juttu! Hali ja rutistus koko porukalle!

  VastaaPoista
 8. Voi kurjuus! Kovasti jaksamista teille kaikille, varsinkin pienelle potilaalle!

  VastaaPoista
 9. Voimia ja jaksamista koko perheelle ja pienelle pikaista paranemista.Terv,Tuula

  VastaaPoista