Sivut

torstai 29. syyskuuta 2011

Tuhat kertaa

Olette uskomattomia! Kahteen viikkoon en ole kirjoittanut sanaakaan ja silti olette käyneet lukemassa blogiani 30 kertaa! Ja nyt on tullut ensimmäinen tonni täyteen. Sen kunniaksi järjestänkin pienet arpajaiset kaikkien tähän viestiin vastanneiden kesken. Ensimmäiset arpajaiseni, joten koavsti jännittää miten ne sujuvat, mutta eiköhän sellaisista selvitä. Palkintona on jokin pehmoinen piristys syksyn pimeyteen.

Viimeisen viikon ajan meillä oli hoidossa suloinen koirulainen äidiltäni, joka on muutama vuosi sitten adoptoitu Viipurin koirakodista.
Hiukan on heikko kuva, mutta kaveri oli niin arka tapaus, että kesti koko viikon saada pikkuinen rentoutumaan ja syömään edes ruokansa puoliksi. Ja täytenä maalaiskoirana kaupunkilaiselämä oli todellinen järkytys. Busseja, autoja, pyöräilijöitä ja muita ihmisiä.. Huh, mutta tämä koira oli silti niin suloinen ja halailtava. Silti totaalisena laiskimuksena, olen tyytyväinen, kun ei tarvitse heräillä aikaisin aamusta lenkille.

Eilisellään käväisin pikaisesti lähellä olevassa lankakaupassa vaihtamassa jälleen yhden knit pro puikoistani uuteen sen hajottua. Eikä sieltä lankakaupasta pääse ulos ilman lankakeriä... Mutta pysyin tiukkana ja kotiini muutti vain kaksi kerää sukkalankaa.
Kerät olivat puoleen hintaan ja juuri sellaista ohutta sukkalankaa, jota kaipailin itselleni. Ja nuo värit, ihania syksyn värejä, ruskea ja vihreä. Siispä jälleen lankasupisteluni hidastuivat. Eihän tässä ostoksessa ollut mitään järkeäkään, koska pääsen aloittamaan näistä sukat vasta joulun jälkeen, kun kyjy loppuu. Onneksi vain 200 grammaa tuli lisää ja jälleen on jotain valmistakin.

Ylpeyden aiheeni:


Hirmu hitaalla Bavaria-virkkauksella tehty kesäkassi, kymmenes valmistunut kyjy-työni. Sitä mukaa kun työ eteeni muuttui suunnitelmanikin. Palat olivat todella hitaita tehdä, kun sain ohjeen mukaisesti palat valmiiksi huomasin, että paloja tarvittiinkin vielä lisää. Neljän lisäpalan jälkeen päätinkin haluta valkoisen kassin sijasta vihreän, joten värjäilin kassin sopivaksi ja tämän jälkeen opettelin vielä ompelukoneen käyttöä, jotta sain kangaskassin ja virkatun kassin kiinni toisiinsa. Ja luonnollisesti, minun onnettomilla ompelutaidoilla, työssä on ryppyjä ja kiemuroita saumoja, mutta olen silti työhön todella tyytyväinen. Lankana oli Almiina 8/4 ja lankaa kului 264g. Eli ostetut langat on jo kulutettu :) Mutta vähään aikaan en halua kuullakaan bavaria-virkkauksesta.

8 kommenttia:

 1. Oho, täys tonni just nyt! Onnittelut! Ja mahtavaa että sait kassin valmiiksi, siitä tuli hieno! :)

  VastaaPoista
 2. 1009 mittarissa nyt. Kassista tuli hieno, et purkanut niitä vierekkäin menneitä paloja =) Kiva noin kun menee raitana. Ihania sukkalankoja, mun pitäis kanssa hommata jotain kivaa ohkaista sukkalankaa.

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Kassi on upea. Kannatti virkata bavariaa, vaikka olikin työläs. Koiruuskin on kivan näköinen. Jos haluat saada varastosi supistumaan niin parempi lopettaa Knittareiden käyttö ettei tartte alvariinsa ravata siel Ågelissa.

  VastaaPoista
 4. Oli kiva tavata ja saada ns. naama tällekin blogille. Ja kiitos hyvästä kakusta!

  VastaaPoista
 5. Moi
  Mie niin haluisin nähdä teitä , varmaan aivan ihanaa siellä tapamisissanne olipa vaikea sana ja meinaan tulla veronpalautukset tuhlaamaan sinne,, ois mukavaa nähdä, Karnaluksissakin vois pistäytyä,, siellä ollessa pistäytyy, meiltä lähtee. Ärsyttä, kun kaikki ystävät on siellä. Niin kuivaa niitä omppuja ihan huoneen lämmössä kuivaa ne siivut ja on hyviä. terv Näkkäri

  VastaaPoista
 6. Onnittelut ekasta tonnista, kohta se on jo kasasassa toinen mokama. Ihanan vihreän kassin olet virkannut, tosi kiva.

  VastaaPoista
 7. Vihreä kassi on kaunis, ja nuo sukkalangat tosi herkkua : )

  VastaaPoista
 8. Oikein mukavaa, iloista ja makoisaa joulunaikaa Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista